Events

Rom for mer

Havn Hotell & Restaurant ønsker å være den foretrukne møteplassen i Skudeneshavn. Under finner du noen utvalgte aktiveteter som arrangeres hos oss.
Image
Image

12. april kl. 19.00 (varer ca. 1,5-2 timer)

Vinkurs og smaking med Mr White – Stefano Pagani

Inkluderer kurs, vinsmaking og snacks.

Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset. Vi prøvekjører vårt nytt konsept med sharing meny. Her har vi satt sammen smakebiter fra 5 av Havn sine favoritter.

Vinkurs

790,-

Denne kvelden tar oss gjennom California, fra Sonoma til Central Coast. 5 viner, 5 forskjellige smaker, en region!

Prosjektet Smaking med Mr White ble startet i 2023 av vinkelner Stefano Pagani. Det store spørsmålet var – Er det noen molekylære årsaker bak mat og vin sammenkoblinger? Ut fra dette spørsmålet startet forskningen på emnet.

Stefano har vært vinkelner i over 20 år og har internasjonal og nasjonal erfaring fra kjente restauranter som El Bulli, The Fat Duck, Oro og Brygga 11.  Han har jobbet med kokker som Terje Ness og Geir Skeie og de siste årene på Lothes Mat og Vinhus.

Mr White og Havn inviterer deg med på en reise gjennom kjemi, multi-sensoriske vitenskaper og historie. Bli med på en unik opplevelse! Welcome to California!

Kjøp billetter
Image

Havn sharing meny

595,-

Første servering

  • Hjemmebakt brød, pisket smør
  • Dampet blåskjell i asiatiske smaker
  • Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Inneholder: Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, hvete, rug

Andre servering

  • Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
  • Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Inneholder: Fisk, sulfitt, egg, melk

Siste servering

  • Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
Inneholder: Hvete, melk, egg, pekanøtter
Bestill bord
Image
Image

17. mai fra kl. 10.00

17. mai på Havn

Kom og opplev 17. mai på Havn og vi garanterer topp stemning for store og små.

Smørbrød, kake og kaffe buffet

285,- (kl. 10-16)

Her serveres det et utvalg av deilige smørbrød sammen med vår hjemmebakte eplekake og gulrotkake. Spis så mye du vil! Ikke mulighet for bordreservasjoner.

Barnemeny

Kl. 10-21
  • Grillpølser fra Snørteland med pommesfrites: 155,-
    Inneholder: soya, sennep
  • Hamburger fra Nyyyt med pommesfrites: 175,-
    Inneholder: melk, hvete

Havn sharing meny

595,- (kl. 13-21). Minimum 2 personer. Halv pris (opp til 12 år)

Her har vi satt sammen en smak fra 5 av Havn sine favoritter. Dette er en sosial og fin måte og spise et måltid på! Anbefaler bordreservasjoner. Send e-post til post@havnhotell.no

Første servering

  • Hjemmebakt brød, pisket smør
  • Dampet blåskjell i asiatiske smaker
  • Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Inneholder: Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, hvete, rug

Andre servering

  • Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
  • Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Inneholder: Fisk, sulfitt, egg, melk

Siste servering

  • Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
Inneholder: Hvete, melk, egg, pekanøtter
Ta kontakt
Image
Image

12. april kl. 19 (varer ca. 1,5-2 timer)

Vinkurs med Mr White – Stefano Pagani

Sara Døscher ønsker velkommen til vinkurs og med seg har hun fem utvalgte musserende viner. Denne kvelden er viet til både vinkurs og blindsmaking. Sara gir deg knaggene du trenger for å lære deg forskjellene på musserende viner.

Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter. Hun har skrevet fem bøker om mat og vin, holder vinkurs, lager TV, podcast og lydbøker, men er for mange mest kjent gjennom sin spalte i VG.

Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset.

Image
Image

7. oktober kl. 13.00

Lørdagslunsj på HAVN

Billettpris: 1.450,-

Lunsjen inkluderer 4-retters middag med tilhørende musserende vin. (Billettpris med alkoholfri drikkepakke: 1.000,-)
Påmelding på grunn av begrenset antall plasser. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding:
Image
Image

1. - 4. november

SILK festival

Flere spennende SILK arrangement på HAVN. Kjøp billetter og se fullstendig program på SILK sin nettside.
Billetter og Program
Begrenset antall plasser i vår restaurant grunnet SILK arrangement hos oss. Ta kontakt i god tid for bordbestilling.
Ta kontakt
Image
Image

30. november kl. 18

Lutefiskaften på HAVN

Billettpris: 810,-

Billetten inkluderer akevittkurs (uten drikke) og 2-rettes middag.
Kom til HAVN og nyt en herlig lutefisk middag med dessert og få med deg et akevittkurs. Lutefisk er kanskje den mest tradisjonsrike julematen vi har, og vi ønsker å fremme denne smaksrike juleretten over to kvelder. På akevittkurset vil dere lære om akevittens historie og produksjonsmetode.

Meny

  • Lutefisk fra Værøy
    Ertepure, bacon, sennepssaus, mandelpotet, Flatbrød fra drømmebakeriet (Inneholder: fisk, sennep, hvete, rug, melk)
  • Bakt sjokoladekrem
    Variasjon på multer (Inneholder: melk, egg)
Kjøp billetter
Image
Image

16. desember

Julebord på HAVN

Middag med underholdning. Perfekt for mindre bedrifter og vennegjenger. Vi garanterer julestemning. Nyt en deilig 3-retters julemiddag og underholdning av en flink lokal Karmøy artist. Vi fortsetter med å gå for det lokale – både råvarer og artist er kortreist.
Se vår julemeny
Bestill bord
Image

Julebord underholding 16. desember

Ole Morten Velde

Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.

Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.

Julebord underholding 2. desember

Jone Eikemo

Image

Jone Eikemo 18 år gammel og kommer fra Kopervik. Han har drevet med musikk i mange år. Jone går nå på piano ved Karmøy kulturskole, men spiller gitar og synger i tillegg. Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.

Jone har allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Han gleder seg til å spille på HAVN julebord.

Julebord underholding 16. desember

Ole Morten Velde

Image

Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.

Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.

3-retters julemeny

2023
Image

Med bakt torsk eller ribbe

685,-

Med hjort eller pinnekjøtt

725,-

Forrett

Røykt Skakkeaure fra Etne

Eple, fennikel og agurk

Inneholder: melk, fisk

Hovedretter

Velg mellom kjøtt eller fisk

Bakt torsk

Vinter neper, erter, bacon, potetpure og smørsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Hjort fra Haugalandet

Skorsonnerot, sopp, spinat, sellerikrem, småpotet og rødvinsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Pinnesteik fra Nyyyt

Rotmos, pølse, kokte poteter og pinnefett

Inneholder: mel

Svineribbe fra Lundal

Ribbe, grov medisterpølse, rødkål, kokte poteter og ribbesaus

Inneholder: mel

Dessert

Bakt sjokoladekrem

Variasjon på multer

Inneholder: melk, hvete, egg (Kan fås glutenfri)
Til toppen