Events
Rom for mer
12. april kl. 19.00 (varer ca. 1,5-2 timer)
Vinkurs og smaking med Mr White – Stefano Pagani
Inkluderer kurs, vinsmaking og snacks.Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset. Vi prøvekjører vårt nytt konsept med sharing meny. Her har vi satt sammen smakebiter fra 5 av Havn sine favoritter.
Vinkurs
790,-Denne kvelden tar oss gjennom California, fra Sonoma til Central Coast. 5 viner, 5 forskjellige smaker, en region!
Prosjektet Smaking med Mr White ble startet i 2023 av vinkelner Stefano Pagani. Det store spørsmålet var – Er det noen molekylære årsaker bak mat og vin sammenkoblinger? Ut fra dette spørsmålet startet forskningen på emnet.
Stefano har vært vinkelner i over 20 år og har internasjonal og nasjonal erfaring fra kjente restauranter som El Bulli, The Fat Duck, Oro og Brygga 11. Han har jobbet med kokker som Terje Ness og Geir Skeie og de siste årene på Lothes Mat og Vinhus.
Mr White og Havn inviterer deg med på en reise gjennom kjemi, multi-sensoriske vitenskaper og historie. Bli med på en unik opplevelse! Welcome to California!
Havn sharing meny
595,-Første servering
- Hjemmebakt brød, pisket smør
- Dampet blåskjell i asiatiske smaker
- Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Andre servering
- Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
- Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Siste servering
- Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
17. mai fra kl. 10.00
17. mai på Havn
Kom og opplev 17. mai på Havn og vi garanterer topp stemning for store og små.Smørbrød, kake og kaffe buffet
285,- (kl. 10-16)Her serveres det et utvalg av deilige smørbrød sammen med vår hjemmebakte eplekake og gulrotkake. Spis så mye du vil! Ikke mulighet for bordreservasjoner.
Barnemeny
Kl. 10-21- Grillpølser fra Snørteland med pommesfrites: 155,-
Inneholder: soya, sennep - Hamburger fra Nyyyt med pommesfrites: 175,-
Inneholder: melk, hvete
Havn sharing meny
595,- (kl. 13-21). Minimum 2 personer. Halv pris (opp til 12 år)Her har vi satt sammen en smak fra 5 av Havn sine favoritter. Dette er en sosial og fin måte og spise et måltid på! Anbefaler bordreservasjoner. Send e-post til post@havnhotell.no
Første servering
- Hjemmebakt brød, pisket smør
- Dampet blåskjell i asiatiske smaker
- Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Andre servering
- Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
- Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Siste servering
- Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
12. april kl. 19 (varer ca. 1,5-2 timer)
Vinkurs med Mr White – Stefano Pagani
Sara Døscher ønsker velkommen til vinkurs og med seg har hun fem utvalgte musserende viner. Denne kvelden er viet til både vinkurs og blindsmaking. Sara gir deg knaggene du trenger for å lære deg forskjellene på musserende viner.
Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter. Hun har skrevet fem bøker om mat og vin, holder vinkurs, lager TV, podcast og lydbøker, men er for mange mest kjent gjennom sin spalte i VG.
Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset.
4. - 7. juli
Skudefestivalen
- Torsdag 4. juli: Kl. 12-23
- Fredag - lørdag 5.-6. juli: Kl. 12-24
- Søndag 7. juli: Kl. 12-18
Vi anbefaler bordreservasjoner for gjester som vil spise hos oss. Reservasjonen gjelder for inntil 3 timer. Vi har dessverre ikke anledning å ta bordreservasjoner på uteserveringen.
30. november kl. 18
Lutefiskaften på HAVN
Billettpris: 810,-
Billetten inkluderer akevittkurs (uten drikke) og 2-rettes middag.Meny
- Lutefisk fra Værøy
Ertepure, bacon, sennepssaus, mandelpotet, Flatbrød fra drømmebakeriet (Inneholder: fisk, sennep, hvete, rug, melk) - Bakt sjokoladekrem
Variasjon på multer (Inneholder: melk, egg)
16. desember
Julebord på HAVN
Julebord underholding 16. desember
Ole Morten Velde
Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.
Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.
Julebord underholding 2. desember
Jone Eikemo
Jone Eikemo 18 år gammel og kommer fra Kopervik. Han har drevet med musikk i mange år. Jone går nå på piano ved Karmøy kulturskole, men spiller gitar og synger i tillegg. Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.
Jone har allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Han gleder seg til å spille på HAVN julebord.
Julebord underholding 16. desember
Ole Morten Velde
Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.
Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.