Events

Rom for mer

Havn Hotell & Restaurant ønsker å være den foretrukne møteplassen i Skudeneshavn. Under finner du noen utvalgte aktiveteter som arrangeres hos oss.
Image
Image

6. oktober kl. 18-20

Vinkurs med Sara Døscher

Billettpris: 770,-

Sara Døscher ønsker velkommen til vinkurs og med seg har hun fem utvalgte musserende viner. Denne kvelden er viet til både vinkurs og blindsmaking. Sara gir deg knaggene du trenger for å lære deg forskjellene på musserende viner.

Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter. Hun har skrevet fem bøker om mat og vin, holder vinkurs, lager TV, podcast og lydbøker, men er for mange mest kjent gjennom sin spalte i VG.

Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset.

Kjøp billetter
Image
Image

7. oktober kl. 13.00

Lørdagslunsj på HAVN

Billettpris: 1.450,-

Lunsjen inkluderer 4-retters middag med tilhørende musserende vin. (Billettpris med alkoholfri drikkepakke: 1.000,-)

Meny

  • Ørret, vannbakkels, Jersey rømme, dill
    Inneholder: fisk, gluten, melk
  • Sildefilet, sennep, eple, syltet sjalottløk
    Inneholder: fisk, sennep, sulfitt, hvete
  • Skate, potetpure, hollandaise, kapers, sylta kålrot
    Inneholder: fisk, melk, egg, sulfitt
  • Champagne posjert plommer, hvit sjokoladekrem, nøtter
    Inneholder: sulfitt, egg, melk, nøtter
Påmelding på grunn av begrenset antall plasser. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding:
Ta kontakt
Image
Image

1. - 4. november

SILK festival

Flere spennende SILK arrangement på HAVN. Kjøp billetter og se fullstendig program på SILK sin nettside.
Billetter og Program
Begrenset antall plasser i vår restaurant grunnet SILK arrangement hos oss. Ta kontakt i god tid for bordbestilling.
Ta kontakt
Image
Image

30. november kl. 18

Lutefiskaften på HAVN

Billettpris: 810,-

Billetten inkluderer akevittkurs (uten drikke) og 2-rettes middag.
Kom til HAVN og nyt en herlig lutefisk middag med dessert og få med deg et akevittkurs. Lutefisk er kanskje den mest tradisjonsrike julematen vi har, og vi ønsker å fremme denne smaksrike juleretten over to kvelder. På akevittkurset vil dere lære om akevittens historie og produksjonsmetode.

Meny

  • Lutefisk fra Værøy
    Ertepure, bacon, sennepssaus, mandelpotet, Flatbrød fra drømmebakeriet (Inneholder: fisk, sennep, hvete, rug, melk)
  • Bakt sjokoladekrem
    Variasjon på multer (Inneholder: melk, egg)
Kjøp billetter
Image
Image

16. desember

Julebord på HAVN

Middag med underholdning. Perfekt for mindre bedrifter og vennegjenger. Vi garanterer julestemning. Nyt en deilig 3-retters julemiddag og underholdning av en flink lokal Karmøy artist. Vi fortsetter med å gå for det lokale – både råvarer og artist er kortreist.
Se vår julemeny
Bestill bord
Image

Julebord underholding 16. desember

Ole Morten Velde

Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.

Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.

Julebord underholding 2. desember

Jone Eikemo

Image

Jone Eikemo 18 år gammel og kommer fra Kopervik. Han har drevet med musikk i mange år. Jone går nå på piano ved Karmøy kulturskole, men spiller gitar og synger i tillegg. Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.

Jone har allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Han gleder seg til å spille på HAVN julebord.

Julebord underholding 16. desember

Ole Morten Velde

Image

Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.

Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.

3-retters julemeny

2023
Image

Med bakt torsk eller ribbe

685,-

Med hjort eller pinnekjøtt

725,-

Forrett

Røykt Skakkeaure fra Etne

Eple, fennikel og agurk

Inneholder: melk, fisk

Hovedretter

Velg mellom kjøtt eller fisk

Bakt torsk

Vinter neper, erter, bacon, potetpure og smørsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Hjort fra Haugalandet

Skorsonnerot, sopp, spinat, sellerikrem, småpotet og rødvinsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Pinnesteik fra Nyyyt

Rotmos, pølse, kokte poteter og pinnefett

Inneholder: mel

Svineribbe fra Lundal

Ribbe, grov medisterpølse, rødkål, kokte poteter og ribbesaus

Inneholder: mel

Dessert

Bakt sjokoladekrem

Variasjon på multer

Inneholder: melk, hvete, egg (Kan fås glutenfri)
Til toppen