Events

Rom for mer

Havn Hotell & Restaurant ønsker å være den foretrukne møteplassen i Skudeneshavn. Under finner du noen utvalgte aktiveteter som arrangeres hos oss.
Image
Image

12. april kl. 19.00 (varer ca. 1,5-2 timer)

Vinkurs og smaking med Mr White – Stefano Pagani

Inkluderer kurs, vinsmaking og snacks.

Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset. Vi prøvekjører vårt nytt konsept med sharing meny. Her har vi satt sammen smakebiter fra 5 av Havn sine favoritter.

Vinkurs

790,-

Denne kvelden tar oss gjennom California, fra Sonoma til Central Coast. 5 viner, 5 forskjellige smaker, en region!

Prosjektet Smaking med Mr White ble startet i 2023 av vinkelner Stefano Pagani. Det store spørsmålet var – Er det noen molekylære årsaker bak mat og vin sammenkoblinger? Ut fra dette spørsmålet startet forskningen på emnet.

Stefano har vært vinkelner i over 20 år og har internasjonal og nasjonal erfaring fra kjente restauranter som El Bulli, The Fat Duck, Oro og Brygga 11.  Han har jobbet med kokker som Terje Ness og Geir Skeie og de siste årene på Lothes Mat og Vinhus.

Mr White og Havn inviterer deg med på en reise gjennom kjemi, multi-sensoriske vitenskaper og historie. Bli med på en unik opplevelse! Welcome to California!

Kjøp billetter
Image

Havn sharing meny

595,-

Første servering

  • Hjemmebakt brød, pisket smør
  • Dampet blåskjell i asiatiske smaker
  • Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Inneholder: Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, hvete, rug

Andre servering

  • Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
  • Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Inneholder: Fisk, sulfitt, egg, melk

Siste servering

  • Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
Inneholder: Hvete, melk, egg, pekanøtter
Bestill bord
Image
Image

17. mai fra kl. 10.00

17. mai på Havn

Kom og opplev 17. mai på Havn og vi garanterer topp stemning for store og små.

Smørbrød, kake og kaffe buffet

285,- (kl. 10-16)

Her serveres det et utvalg av deilige smørbrød sammen med vår hjemmebakte eplekake og gulrotkake. Spis så mye du vil! Ikke mulighet for bordreservasjoner.

Barnemeny

Kl. 10-21
  • Grillpølser fra Snørteland med pommesfrites: 155,-
    Inneholder: soya, sennep
  • Hamburger fra Nyyyt med pommesfrites: 175,-
    Inneholder: melk, hvete

Havn sharing meny

595,- (kl. 13-21). Minimum 2 personer. Halv pris (opp til 12 år)

Her har vi satt sammen en smak fra 5 av Havn sine favoritter. Dette er en sosial og fin måte og spise et måltid på! Anbefaler bordreservasjoner. Send e-post til post@havnhotell.no

Første servering

  • Hjemmebakt brød, pisket smør
  • Dampet blåskjell i asiatiske smaker
  • Gryte med kremet suppe kokt på blåskjell og kveite, serveres med grønnsaker, reker, bakt torsk
Inneholder: Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, hvete, rug

Andre servering

  • Bakt Sterling kveite, potetpure, brokkolini, smørsaus
  • Okse mørbrad på 50% waguy fra Nyyyt, stekt sopp, løk , spinat, pommes frites, bearnaise
Inneholder: Fisk, sulfitt, egg, melk

Siste servering

  • Lun eplekake, salt karamell, røros rømme, pekanøtter
Inneholder: Hvete, melk, egg, pekanøtter
Ta kontakt
Image
Image

12. april kl. 19 (varer ca. 1,5-2 timer)

Vinkurs med Mr White – Stefano Pagani

Sara Døscher ønsker velkommen til vinkurs og med seg har hun fem utvalgte musserende viner. Denne kvelden er viet til både vinkurs og blindsmaking. Sara gir deg knaggene du trenger for å lære deg forskjellene på musserende viner.

Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter. Hun har skrevet fem bøker om mat og vin, holder vinkurs, lager TV, podcast og lydbøker, men er for mange mest kjent gjennom sin spalte i VG.

Unn deg gjerne en helaften og reserver bord til middag etter kurset.

Image

6. desember kl. 15.00 - 18.00

Fredagens førjulskos

Ta med venner eller kollegaer til en hyggelig ukesavslutning på HAVN.

Fra kl. 15 til 18 serverer vi sharingmeny med julemat mix eller måneders burger og hjemmelaget eplegløgg til en hyggelig pris.

  • Sharingmeny med julemat mix kr 395 per person:
    Pinnesteik og sprøstekt svineribbe med tilbehør og riskrem
  • Måneders burger kr 195
  • Egen drikkemeny med hjemmelaget eplegløgg eller forfriskende drikke

Velkommen!

Image
Image

13. desember kl. 19.00

Julemingel på HAVN

Billettpris: 785,- per pers - KUN 1 BILLET IGJEN!

Før julefreden senker seg, ønsker vi å organisere julefest med høy minglefaktor. Julematstasjoner med lokale råvarer som f.eks pinnesteik og spekemat fra Nyyyt gårdsslakteriet, sprøstekt ribbe, sild fra Kyvik/Sildakongen og Sveio. Herlig dessert med kaffe fra Austrått kaffebrenneri.

Ingen fest uten discokule og DJ. Kveldens DJ er selveste Elisabeth Ellingsen som spiller julemix og gode gamle klassikere. Dansegulvet er klart etter bespisning. Ta med dine kollegaer, venner eller familie, og bli med på festen. Festen begynner kl. 19 og DJ’en spiller frem til kl. 24:00. Dersom du ønsker faktura til bedriften, ta kontakt for bestilling: post@havnhotell.no

Billetten inkluderer velkomstdrink og herlig julemat med kalde og varme retter, samt dessert.

Kjøp billetter
Image

24. januar kl. 19.00

Quizmix med Eivind Jul

Billettpris: 150,- per pers

Vi ønsker å spre glede i januarmørket og inviterer til en kjekk Quizkveld på HAVN. Eivind tester deres kunnskap i alt fra musikk til dagens nyheter.
Samle kollegaer, venner, naboer eller familie og meld dere på quizen. Lagstørrelse maks 6 personer.

Eget quiztilbud på mat og drikke. Restauranten åpner kl. 12 og dere velkommen til å spise før eller under quizen.

Kjøp billetter
Image

8. februar kl. 14.00 - 17.00

UTSOLGT: Afternoon Tea på HAVN

Billettpris: 425,- med te / 500,- med et glass musserende

Vi inviterer til lørdagskos på HAVN. Opplev vår deilige Afternoon Tea i en hyggelig atmosfære. Menyen består av noen kjente klassikere og noen nye varianter med lokalt preg. Nydelig te fra Gravraak Teatelier.

Velkommen

Image
Image

4. - 7. juli

Skudefestivalen

  • Torsdag 4. juli: Kl. 12-23
  • Fredag - lørdag 5.-6. juli: Kl. 12-24
  • Søndag 7. juli: Kl. 12-18

Vi anbefaler bordreservasjoner for gjester som vil spise hos oss. Reservasjonen gjelder for inntil 3 timer. Vi har dessverre ikke anledning å ta bordreservasjoner på uteserveringen.

Vi fyrer opp kullgrillen i teltet utsiden av restauranten. Her er det mulig å kjøpe burger som kan nytes på uteservering mot torget eller tas med.
Last ned meny
Image
Image

30. november kl. 18

Lutefiskaften på HAVN

Billettpris: 810,-

Billetten inkluderer akevittkurs (uten drikke) og 2-rettes middag.
Kom til HAVN og nyt en herlig lutefisk middag med dessert og få med deg et akevittkurs. Lutefisk er kanskje den mest tradisjonsrike julematen vi har, og vi ønsker å fremme denne smaksrike juleretten over to kvelder. På akevittkurset vil dere lære om akevittens historie og produksjonsmetode.

Meny

  • Lutefisk fra Værøy
    Ertepure, bacon, sennepssaus, mandelpotet, Flatbrød fra drømmebakeriet (Inneholder: fisk, sennep, hvete, rug, melk)
  • Bakt sjokoladekrem
    Variasjon på multer (Inneholder: melk, egg)
Kjøp billetter
Image

8. mars

Olena-dagen på HAVN

Vi ønsker å feire kvinnedagen med en full dag av gøye aktiviteter på Havn. Dagen heter Olena-dagen for å hedre byens «badekone» Olena. Olena Gitlesen etablerte i 1873 byens første badehus. Badehuset lå i enden av Søragadå.

Det er mulig å kjøpe billetter til hvert arrangement eller Olena-dagpass til alle arrangementer.

Bestill billetter

Afternoon Tea med faglig påfyll - kl. 13:30 (UTSOLGT)

Vi starter afternoon tea med foredrag av Brit Lise Steinkjellå om Økonomisk likestilling: Nødvendig for kvinner, verdifullt for samfunnet

Brit Lise Steinkjellå er bedriftsrådgiver i DNB og deler sin innsikt fra mange år i bank og næringsliv, der hun har sett hvordan økonomiske forskjeller påvirker kvinner – både i privatlivet og i næringslivet. Hvorfor kommer kvinner ofte dårligere ut når det gjelder lønn, sparing og pensjon? Og hvordan kan næringslivet dra nytte av kvinnelig deltakelse og ledelse?

Med statistikk, erfaringer og refleksjoner belyser foredraget både utfordringer og muligheter, samtidig som det inspirerer til handling. Dette er en anledning til å få økt bevissthet og konkrete råd – uten pekefinger, men med et klart budskap om betydningen av økonomisk likestilling.

Menyen består av noen kjente klassikere og noen nye varianter med lokalt preg. Nydelig te fra Gravraak Teatelier.
Pris kr 475 med te og kr 550 med ett glass musserende.

Vin og kunst - kl. 17-19

Vigdis Sommersel Lindtner fra Karmsundet Båt, Mat & Vin holder vinkurs og med seg har hun 5 utvalgte musserende viner.
Forskjell på ulike musserende viner, smaketeknikk og kvalitet i vin.
Pris kr 760 inkludert vinkurs og smaking

«FUCK PERFECT» - foredrag kl. 16-16:45
I tillegg til å være vinekspert er Vigdis en kunstner. Før vinkurs holder Vigdis gratis kunstforedrag om «Artbyviggi»

Eg heie på deg, du uperfekta, ærlig, fantastisk flotte kvinne!
Skinn lyset ditt... og var stolt øve alt du har opplevd...på godt og vondt...i livet.
Skinn lyset ditt i favorittkjolen din! Ta på deg prinsessekrunå di, og omgi deg med folk så verdsette deg! Akkurat DU e heilt unike!
Dette er tittel og tekst til et av Vigdis’ malerier.
Hennes foredrag «Fuck Perfeckt» om «Artbyviggi» vil fortelle litt mer om hva som gir henne inspirasjon til å male.

Utlodding av 3 ulike innrammede trykk.

Ladies Night med DJ Berit - kl. 20

Dagen avsluttes med fest, mat, godt selskap, discokule og DJ. Kveldens DJ spiller nye og gamle klassikere som får alle på dansegulvet.
Vi ønsker en fest med hyggelig mingling, god atmosfære og selvfølgelig nydelig mat. DJ spiller til kl. 24
Pris kr 790 per person
Billetten inkluderer velkomstdrink og minglemat med kalde og varme retter, samt dessert.

Olena-dagspass kr 1850

Bade-Olena

Ingen Olena-dagen uten Bade-Olena. Vi har reservert Bade-Olena hele dagen. Dersom du ønsker å bestille tid til velvære i løpet av dagen, kan du bestille badetime via resepsjonen vår. Det er plass til 8 personer per time.
Pris kr 150 per person per time

Bestill billetter

Julebord underholding 2. desember

Jone Eikemo

Image

Jone Eikemo 18 år gammel og kommer fra Kopervik. Han har drevet med musikk i mange år. Jone går nå på piano ved Karmøy kulturskole, men spiller gitar og synger i tillegg. Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.

Jone har allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Han gleder seg til å spille på HAVN julebord.

Julebord underholding 16. desember

Ole Morten Velde

Image

Tenoren Ole Morten Velde fra Avaldsnes har etter flere år med frilansliv og reising, slått seg ned på Haugalandet. Han jobber i dag ved musikklinjen på Skeisvang VGS, men gjør stadig oppdrag både i og utenfor regionen. Her hjemme er han blant annet kjent for sine Roy Orbison-tolkninger, men utenfor Haugalandets grenser har han gjort seg mest bemerket innenfor den klassiske sjangeren.

Han har opptrådt på Den kongelige danske opera og flere av Norges regionale operascener, samt opptrådt med flere av nordens symfoniorkestre og pianister. I dag liker han å skeie litt ut musikalsk sett og kombinerer gjerne flere musikksjangre i sine opptredener.

3-retters julemeny

2023
Image

Med bakt torsk eller ribbe

685,-

Med hjort eller pinnekjøtt

725,-

Forrett

Røykt Skakkeaure fra Etne

Eple, fennikel og agurk

Inneholder: melk, fisk

Hovedretter

Velg mellom kjøtt eller fisk

Bakt torsk

Vinter neper, erter, bacon, potetpure og smørsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Hjort fra Haugalandet

Skorsonnerot, sopp, spinat, sellerikrem, småpotet og rødvinsaus

Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep

Pinnesteik fra Nyyyt

Rotmos, pølse, kokte poteter og pinnefett

Inneholder: mel

Svineribbe fra Lundal

Ribbe, grov medisterpølse, rødkål, kokte poteter og ribbesaus

Inneholder: mel

Dessert

Bakt sjokoladekrem

Variasjon på multer

Inneholder: melk, hvete, egg (Kan fås glutenfri)
Til toppen