Bestill din e-tour

Opplev distriktet på en litt gøyere måte. Twizy er en helt ny måte å komme seg rundt i byen på. Den er som skapt for bytrafikk, smale gater, og kupeen er ideell for å nyte byens inntrykk sammen med en venn. I Renault Twizy blir opplevelsene garantert annerledes!

Twizy

  • 100% elektrisk
  • 2 sitteplasser
  • Barn min. 15 kg
  • Klasse B sertifikat

Renault Twizy er 100% elektrisk, har to seter, er åpen og svært lettkjørt. Utstyrt med sikkerhetsbelter og airbag. Twizy er ikke en bil, ikke en motorsykkel. Den er lett å parkere med sine perfekte mål og har en uovertruffen svingradius. Så lenge det er lov, kan du nesten parkere overalt!

Beskyttelse
Twizy, firehjulingen med to sitteplasser i tandem. Som skapt for å dele opplevelsen med den du vil. Begge sitteplassene er utstyrt med sikkerhetsbelter som beskytter både foran og på siden. Twizy´s innovative sylinderform og førersetets kollisjonspute beskytter deg på best mulig måte i tilfelle et sammenstøt. Du kan trygt invitere med hvem du vil.

Oppbevaring
Med 40 liters oppbevaringsplass har du frie hender. I de to hanskerommene i instrumentpanelet er det plass til mer enn bare hansker. Drikkeflasker, solbriller og andre småting du måtte behøve på turen, kan plasseres her. Oppbevaringsnettet holder ting på plass. Handleposer kan du sette i en 50 liters oppbevaringssekk som er sikret og fastspent på baksetet.

Lading
Lade batteriet? Kjempelett! Åpne luken foran, trekk ut ladekabelen, og du kan lade Twizy i en helt vanlig 230V jordet stikkontakt eller på en ladestasjon. På 3,5 timer er batteriet fulladet, og du har den strømmen du trenger.

Image

Priser:

  • Timepris: 350,-
  • Dagspris: 1.350,-
Bestill per e-post
Bestill på telefon

Galleri

Trykk for større bilder
Image

Ring oss for booking

45 31 24 00